Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Scheldestad zal in september 2018 een nieuwe technologiebeurs verwelkomen.

Dit nieuwe initiatief krijgt de naam ‘Supernova’ en wordt georganiseerd op het Eilandje. De beurs heeft een publieksgedeelte en een voor professionals. Ze vindt plaats van 26 tot 30 september 2018.

Het gedeelte voor het grote publiek heeft de bedoeling om de drempelvrees voor nieuwe technologische toepassingen weg te nemen. Het deel voor de professionals wil jonge snelgroeiende bedrijven helpen in hun opstartfase.

De nieuwe beurs wordt gelanceerd door Flanders DC, een orgaan van de Vlaamse overheid, en wordt volop ondersteund door het privé-bedrijf Scale-ups.eu van ondernemer Jürgen Ingels, de oprichter van Clear2Pay.

Vlaanderen investeert 1,6 miljoen euro in het event. ‘De digitale revolutie is volop aan de gang, maar veel mensen beseffen het nog steeds niet. Daarom willen we met dit vierdaagse festival op een heel praktisch toegepaste manier laten zien hoe ons leven de volgende jaren zal worden beïnvloed door zaken zoals artificiële intelligentie’, reageert Vlaams minister van Innovatie Philip Muyters. 

Doel is om techbedrijven met mekaar in contact te brengen zodat eventueel samenwerkingsverbanden ontstaan. Er worden ook internationale technologiebedrijven naar Antwerpen uitgenodigd.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina