Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker introduceert haar nieuwe FCC technologie: de ‘Flared Cone Connection.’

Deze nieuwe, zeer betrouwbare buisverbinding biedt systeemontwerpers en installateurs betere prestaties, en een enorme tijdbesparing.

Het FCC systeem is ontworpen voor een werkdruk tot 1550 bar en zorgt ervoor dat het assemblageproces op een veilige manier flink wordt versneld. De nieuwe verbindingen zijn veel eenvoudiger om te maken. Een installateur kan zijn taak uitvoeren in minder dan vier minuten. De FCC verbinding is ook kosteneffectief toe te passen in applicaties waar lekkages kunnen optreden als gevolg van trillingen. Wanneer de moer is vastgedraaid, maakt het binnenoppervlak van het getrompte buiseinde contact met de schuine kant of velling van de fitting of ventiel. De compressiekraag maakt dan contact met het huis van het component voor een extra veilige, metaal op metaal afdichting.

De benadering van een dubbele afdichting heeft een groot voordeel wat betreft de betrouwbaarheid. In het onwaarschijnlijke geval dat de eerste afdichting zou falen, dan behoudt de tweede afdichting de integriteit van de verbinding. Installatie van een trompverbinding is eenvoudig een geval van de moer aandraaien op de fitting of het ventiel, en vastdraaien.

www.parker.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina