Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

RoboJob uit Heist-op-den-Berg breidt uit en verhuist naar een nieuwe vestiging.

Robojob is een snelgroeiende specialist in automatisering van CNC-machines. Het bedrijf is momenteel gevestigd op het industriepark van Heist-op-den-Berg.

In april verhuist het bedrijf naar een nieuwe vestiging op 200 meter van de huidige locatie. Het gaat om de leegstaande gebouwen van het failliete Isobois. Robojob zal er nu extra plaats hebben voor kantoren, de machines voor de productie en een showroom.

Robojob kende de afgelopen jaren een sterke groei en het bedrijf telt inmiddels 35 medewerkers. Omdat de productie toeneemt was een uitbreiding noodzakelijk. Voorts bezoeken almaar meer klanten het bedrijf voor demonstraties. In de nieuwe vestiging is dan ook meer ruimte voor een showroom waar alle producten worden tentoongesteld en kunnen worden gedemonstreerd. De vrijgekomen ruimte in de oude vestiging worden ingenomen door zusterbedrijven Aluro Group en Aluro CNC.

Robojob heeft nog altijd plannen voor een nieuwbouw, maar die worden nu voor een tijdje uitgesteld. Die geplande nieuwbouw is overigens ook in Heist-op-den-Berg, op het industrieterrein aan de andere kant van de Liersesteenweg.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina