Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duranmatic introduceert van haar Ierse leverancier Horner APG nieuwe modellen van haar SmartMod+ remote I/O serie.

Nieuw is dat deze modules nu ook verkrijgbaar zijn met Modbus/TCP en CAN open  communicatie, ze waren al verkrijgbaar met een Modbus RTU interface.

SmartMod+ I/O modules bieden een eenvoudige en betaalbare oplossing om extra I/O (in- en uitgangen) te creëren in een Modbus of CANopen netwerk. Ze zijn geschikt voor vele toepassingen en zijn tevens een uitstekende keuze voor uitbreiding van de Horner “all-in-one” OCS controllers wanneer een of meer digitale en/of analoge I/O vereist zijn. 

SmartMod+ I/O modules zijn zo compact dat ze in de kleinste installaties (behuizing) passen. Met deze externe I/O-modules haalt u een innovatieve oplossing in huis welke voldoet aan de laatste eisen, toepasbaar in kleine tot middelgrote automatiseringssystemen. Horner staat voor maximale prestaties en procesbetrouwbaarheid en maakt hiermee communicatie mogelijk tussen meerdere apparaten die op een zelfde netwerk zijn aangesloten.

De modules beschikken nu ook over een 10-30VDC voeding waardoor deze breed inzetbaar is in onder andere mobiele toepassingen. De breedte is beperkt tot 22,5mm met een hoogte van 100mm en kan DIN-Rail gemonteerd worden. Er zijn modules voor digitale en analoge in- en uitgangen maar ook signalen voor thermokoppels en PT100 signalen kunnen verwerkt worden en er is een Modbus/TCP naar Modbus RTU converter.

www.duranmatic.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina