Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Met de ZSE20(F)#/ISE20# (A, B en C) bouwt SMC voort op het succes van zijn ZSE20(F)/ISE20-assortiment drukschakelaars die beschikken over een display met 3 schermweergaven, een instelmodus in 3 stappen en een instelbare vertragingstijd. 

De uitgebreide reeks helpt operators efficiënter te werken in termen van controle en tijdbesparing.

SMC zet 2018 in met de uitbreiding van zijn ZSE20(F)/ISE20-assortiment digitale schakelaars. De variaties A, B en C hebben het display, de instelwijze en de instelbare vertragingstijd van de oorspronkelijke ZSE20(F)/ISE20 overgenomen en zijn tevens licht en compact. Alle modellen vereenvoudigen de weergave voor de operators en leveren tijdwinst op door minder uit te voeren drukknophandelingen.  

De toegevoegde variaties evenaren ook de huidige reeks op het gebied van behuizing, uitgangstype en media: 

  • · A-model -> huidige ZSE30(F)/ISE30A -> IP40, NPN/PNP en analoge uitgang 
  • · B-model -> huidige ZSE40(F)/ISE40A -> IP65, NPN/PNP en analoge uitgang 
  • · C-model -> huidige ZSE80(F)/ISE80 -> IP65, NPN/PNP en analoge uitgang, voor vloeistoffen

Een woordvoerder van SMC, 's werelds grootste expert in pneumatiek, zei: ‘Na het succes van onze ZSE20(F)/ISE20-drukschakelaar vorig jaar namen we de beslissing om het assortiment uit te breiden met deze nieuwe modellen. Klanten zijn vooral onder de indruk van de functionaliteit van het ontwerp, het gebruiksgemak en de nauwkeurigheid van de informatie die onmiddellijk beschikbaar is met minimale vertraging. Bovendien vinden ze de werking van de modellen energie- en kostenbesparend.’

De extra flexibiliteit en voordelen van de ZSE20(F)#/ISE20# zijn onder meer te vinden in de opslag van de piek- en dalwaarden, zelfs bij een stroomonderbreking, voor meer controle in het proces. 

De compacte en lichte modellen zorgen niet alleen voor ruimtebesparing. Door het lagere gewicht zijn er minder inerte momenten wanneer de sensor in mobiele toepassingen, zoals een robotarm, wordt gemonteerd.  

Ga naar de rubriek 'Nieuwe producten' op www.smc.eu

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina