Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Wacht niet langer met digitaliseren! Bezoek de nieuwe CEBIT en vind hier de oplossingen voor uw bedrijf. CEBIT is dé referentie in technologie, digitalisatie en innovatie. 

In de editie van 2018 wordt naast de vakbeurs en de conferentie ook een heus festival georganiseerd. Leads genereren, nieuwe contacten leggen en geïnspireerd worden in een unieke sfeer. Artificiële intelligentie in uw marketingstrategie, Virtual Reality in uw opleidingen, Cobots in de productie, Blockchain, revolutionaire IT oplossingen, en veel meer. Op CEBIT krijgt u de meest hoogstaande innovaties te zien die uw bedrijf kunnen helpen om de toekomst te omarmen.

Koop nu online uw ticket en bespaar 50% door onze promocode te gebruiken:  UKK75w8eJ7

De vernieuwde CEBIT gaat op maandag 11 juni van start met een bijzonder drukke conferentiedag. De expo in de beurshallen opent haar deuren op dinsdag 12 juni. De take-off Monday biedt een barstensvol en kwalitatief hoogstaand programma aan, met topsprekers die dieper ingaan op de digitalisering, zowel op de verschillende conferentieformats in het Convention Center (CC) als op de welcome night, ’s avonds in Hal 11.

Opening met VR-legende Jaron Lanier

Het eerste hoogtepunt van de dag komt op naam van Jaron Lanier, die met zijn keynote speech de take-off Monday zal openen. Lanier geldt als een icoon van de virtual-realitybeweging en is tegelijk een van de meest kritische observatoren van het internet. De Amerikaanse informaticus, ondernemer, componist en auteur, die als wetenschapper bij Microsoft Research werkt, werd wegens zijn fundamentele kritiek op de bedrijfsmodellen van de leidinggevende internetbedrijven met de vredesprijs van de Duitse Boekhandel bekroond.

Future Work Forum 

Na de keynote speech worden op het Future Work Forum scenario’s voor het werken in de toekomst ontwikkeld. Er zal dieper worden ingegaan op de vraag hoe de kansen die door de digitalisering voor de economie en de manier van werken worden geboden optimaal kunnen worden benut en hoe tegelijk de vrees voor het verlies van arbeidsplaatsen en kwalificaties kan worden getemperd. Aan de discussies over de toekomst van de arbeidswereld zullen onder andere Christiane Benner, ondervoorzitter van de industrievakbond IG Metall, en Prof. Dr. Dieter Spath, ingenieur en president van acatech, de Duitse Academie van Wetenschap en Technologie, deelnemen.

Wie aan de conferenties op de Take-off Monday wil deelnemen, moet in het bezit zijn van een geldig CEBIT-abonnement. Daarnaast moet elke deelnemer zich voor elk evenement van zijn keuze inschrijven. Registreren kan vanaf maart op de website van CEBIT: www.cebit.de

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina