Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Tech Data bezocht met de internationale IoT On Wheels Roadshow 2018 Vilvoorde en hield halt nabij Living Tomorrow. Resellers en hun klanten kregen zo de kans om het event bij te wonen. 

Tussen april en juni 2018 doet de omgebouwde truck elf steden in zeven Europese landen aan.

De roadshow toont hoe Tech Data partners kan helpen om Internet of Things (IoT) applicaties in hun product- en dienstenaanbod op te nemen en aan te bieden aan hun eindgebruikers die actief zijn binnen retail, transport en logistiek, smart spaces en in de industrie. In de truck tonen verschillende vendoren concrete IoT oplossingen die ze samen met Tech Data uitrollen. 

Die oplossingen reiken van intelligente verkeersmonitoring om reistijd, uitstoot en brandstofkosten te beperken tot systemen die helpen het beheer en onderhoud van productiemiddelen tot koelcellen die naast de voorraad ook de voedselveiligheid monitoren en optimaliseren. 

Patrick Steenssens, Country Manager van Tech Data Belux verduidelijkt: ‘Wij willen met IoT on Wheels onze betaande partners, fabrikanten en resellers inspireren om samen met ons nieuwe en relevante oplossingen naar de marjt te brengen. In de truck kunnen we reële en concrete casussen tonen.’

De evolutie van 'Intelligent Things' is een van Gartners Top 10 Strategische Technologietrends voor 2018. Tech Data's IoT on Wheels Roadshow 2018 demonstreert de kracht van een geconnecteerd ecosysteem en biedt netwerkingsmogelijkheden voor de partners en de fabrikanten.

 

http://www.as.techdata.eu/emea/iot_on_wheels/

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina