Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het Gentse HUPICO is verdeler in de Benelux van EPSON robots.

HUPICO brengt de release van drie nieuwe compacte robots onder de aandacht. Voorts lanceert EPSON ook een humanoïde robot, de WorkSense W-01, en deze zal op Automatica in München (19-22 juni) worden voorgesteld. 

De WorkSense W-01 is een tweearmig model dat ziet, voelt en denkt. Deze robot kan van plaats naar plaats worden gereden voor assemblage-, transport- en andere taken. Hiermee richt Epson zich op marktsegmenten met een grote vraag naar kleine series en just-in-time productie, zoals de productie van auto-onderdelen. 

De 4-assige T6 en 6-assige VT6 EPSON robots zijn heel gemakkelijk te installeren en te gebruiken en kunnen heel snel opnieuw geprogrammeerd worden. De ideale robots dus voor laden en lossen en eenvoudige automatiseringstaken en dit met zeer voordelige budgetten. 

De compacte 6-assige robot N6 van EPSON (met een armlengte van 1.000mm) is in staat taken efficiënter uit te voeren in krappe ruimtes, dan klassieke 6-assige robots dankzij een innovatieve knikarm.

De T6 (SCARA), zie foto, is nu reeds beschikbaar. In augustus komen de 6-assige modellen VT6 en N6 op de markt. 

De T-serie SCARA heeft een ingebouwde microcontroller, voor installatiegemak en maximale gebruiksvriendelijkheid. Deze robots zijn ideaal voor het automatiseren van eenvoudige taken op het gebied van intern transport. De T6 heeft het dubbele laadvermogen (6 kg) van de T3-robot en kan zo grotere, zwaardere voorwerpen vervoeren. Hij kan worden uitgerust met zware, dubbele eindeffectoren, zodat de robot gelijktijdig twee objecten kan vasthouden, om fabrikanten te helpen de productiviteit in de fabriek te verhogen, en dit voor slechts 9.500 euro 

www.hupico.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina