Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

WERMA heeft een gids ‘Signal Technology in Industry’ gepubliceerd als onderdeel van de reeks ‘Dictionary of Technology’.

Deze uitgebreide gids is nu beschikbaar in het Engels en geeft de technisch geïnteresseerde of zelfs informele lezer een compleet overzicht en basiskennis van het onderwerp.

Het naslagwerk staat vol met technische informatie en uitleg, evenals vele praktische voorbeelden. Het boek is niet alleen gericht op de industriële gebruiker in productie en handel, maar ook op studenten en leerlingen.

Na een algemene introductie van het onderwerp krijgt de lezer een gedetailleerd overzicht van de technische details en functies van industriële signalisatie. Er volgt een gedetailleerde uitleg van de verschillende soorten signalen en hun betekenis, samen met het verschil tussen optische en akoestische signalisatie. Het hoofdstuk ‘Applications’ (Toepassingen) bevat voorbeelden van het gebruik van signaalapparatuur in veel industriële toepassingen, zoals bijvoorbeeld; machines en apparatuur, bedieningspanelen, productielijnen in de automobiel-, algemene en logistieke sector, toepassingen voor verpakken en verzenden en gebouwautomatisering, om er maar een paar te noemen.

Daarnaast krijgt de lezer een uitgebreid inzicht in de wereld van digitalisering via de innovatieve draadloos netwerksystemen van WERMA. Ten slotte zullen enkele voorbeelden van ‘best practice’ -toepassingen de enorme voordelen van signaaltechnologie aantonen.

Reageer snel en ontvang een gratis exemplaar

Wij nodigen u uit om deel te nemen en te registreren op www.werma.com/book

De eerste 100 krijgen een gratis kopie van 'Signal Technology in Industry'.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina