Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Persluchtspecialist BOGE was met zijn Continuous Improvement Programme BOGE CIP genomineerd voor de ‘Best of Industry Award’ van het vakblad MM MaschinenMarkt.

In de categorie Industrie 4.0 eindigde het revolutionaire serviceconcept op de tweede plaats. Dankzij continue gegevensanalyse stelt BOGE mogelijkheden vast voor besparingen op energie en ontwikkelt zijn al geïnstalleerde persluchtsystemen continu verder – een unique selling pointin de persluchtwereld. 

MM MaschinenMarkt steekt met deze award nu al voor de derde keer de loftrompet over toonaangevende vernieuwers in de industrie – in negen categorieën, van aandrijftechniek tot verspaningstechnieken. Dit jaar hadden in totaal 31 bedrijven zich met hun producten en diensten ingeschreven. Als categoriewinnaar kwam tijdens het gala in Würzburg op donderdagavond 7 juni het bedrijf Klingelnberg met zijn cyber-fysische tandwielproductiesysteem uit de bus. Thorsten Meier, directeur bij BOGE, feliciteerde de winnaar met de onderscheiding.

Bekroond serviceconcept BOGE CIP

‘Ons BOGE CIP is al bekroond. Dus ook al is het deze keer net niet tot een onderscheiding gekomen, hebben wij een revolutionair en uniek concept gerealiseerd’, aldus Thorsten Meier. Op basis van gegevensanalyses maakt de persluchtspecialist uit Bielefeld zijn al geïnstalleerde systemen met het Continuous Improvement Programme steeds energiezuiniger. in 2017 won BOGE voor deze vernieuwende serviceoplossing de gerenommeerde prijs Diamond Star van het economische dagblad Handelsblatt. 

Bij de Best of Industry Award konden lezers online stemmen en waren zo voor 50 procent verantwoordelijk voor het kiezen van de winnaars. Zonder het resultaat van deze stemronde te kennen, nam ook een onafhankelijke vakjury de producten en diensten onder de loep. Het negenkoppige team van deskundigen beoordeelde de genomineerde producten volgens criteria zoals hun technologische innovatiegraad, hun voordelen voor industrie, milieu en maatschappij, hun efficiëntie en hun presentatie. De beoordeling van de lezers en de jury werden vervolgens bijeengebracht in een puntensysteem.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina