Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Schneider Electric’s  HyperPod™ is uitgeroepen tot Data Centre Innovation of the Year tijdens de DCS Awards 2018.

HyperPod™, onderdeel van EcoStruxure™ for Data Centers architecture™ is een rack-ready datacentersysteem. Erg uniek is dat het innovatieve design van Hyperpod´s alle hedendaagse rack-types ondersteunt.

De Pod-architectuur met geïntegreerde stroom, koeling, bekabeling, softwaremanagement en air containment, maakt het mogelijk dat al geïnstalleerde racks op hun plek kunnen worden gerold. Op deze manier wordt de complexiteit en installatietijd bij traditionele IT-implementaties significant gereduceerd.

Matthew Baynes, Colocation & Telco Segment Director, Cloud & Service Providers, mocht de award in ontvangst nemen in naam van Schneider Electric: ‘Ik ben er trots op deze gerenommeerde award, die Schneider Electric erkent voor innovatie, in ontvangst te mogen nemen. Een fundamentele en centrale focus voor ons bedrijf bestaat erin innovatie te verbeteren op elk niveau. Door de implementatietijden met wel 21 procent te verbeteren en tot wel 15% besparingen in CAPEX mogelijk te maken, is HyperPod de perfecte oplossing voor de moderne datacentra – vooral voor grootschalige en colocatieproviders van gegevenscentra die snel hun capaciteit willen uitbreiden.’

EcoStruxure voor Data Centers is onderdeel van Schneider Electric’s EcoStruxure, een open, compatibele, IoT-enabled systeemarchitectuur die voor de klanten een meerwaarde oplevert wat veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit betreft. Het systeem verbetert technologieën in IoT, mobiliteit, detectie, cloud, analyses en cyberveiligheid om innovatie door te voeren tot op elk niveau, met inbegrip van geconnecteerde producten, Edge Control en apps, Analyses en diensten.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina