Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Dana Incorporated zit niet stil en op strategisch vlak is het bedrijf bezig om de meest volledige aanbieder te worden op het gebied van industriële voortbeweging. 

Dana is een wereldleider in zeer technische oplossingen voor het verbeteren van de efficiëntie, prestaties en duurzaamheid van (elektrische) voertuigen en machines. Om haar E-Drive programma compleet te maken heeft Dana Incorporated een meerderheidsbelang ingenomen bij TM4.

Het Canadese TM4 ontwerpt en produceert motoren, power inverters en control systems voor elektrisch aangedreven voertuigen, geschikt voor de automotive, de marine en de maritieme industrie. 

Meest complete E-designprogramma van de markt

Door dit meerderheidsbelang in TM4 kan Dana deze productgroepen gericht op elektrische voertuigen en machines onderbrengen in haar eigen portfolio en zijn de 2 leveringsprogramma's een aanvulling op elkaar. Op deze manier kan Dana, als enige in de markt, een compleet leveringsprogramma bieden, die zowel traditionele, mechanische, hybride als elektrische aandrijfoplossingen omvat.

Klaar voor de wereldwijde opmars van de geëlektrificeerde aandrijving

Dana speelt met het toevoegen van dit onderdeel aan haar portfolio in op de wereldwijde trend in de industrie van de verduurzaming door middel van het elektrificeren van industriële applicaties en toepassingen. Dit past geheel in de visie dat Dana toekomstgericht meedenkt en diepgaande kennis heeft van de techniek en de mogelijkheden die er wereldwijd spelen. Hiermee voorziet Dana altijd in de juiste oplossing. Dana SAC Benelux uit Alphen aan den Rijn denkt graag met u mee als het motion systems en drivetrain systems gaat.

www.dana.com

www.tm4.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina