Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Belg Christophe Campe werd zopas aangesteld als nieuwe Senior Vice-President European Supply Chain bij CHEP, wereldwijd aanbieder van logistieke verpakkingen voor de supply chain. 

Christophe Campe was tot nu Vice-President First Mile Solutions en European Key Accounts bij CHEP Europe, een functie die is overgenomen door Candice Herndon, voorheen Vice-President Strategic Marketing voor Europa. Vanuit zijn nieuwe sleutelfunctie wil Campe maximaal inzetten op transportsamenwerkingen tussen bedrijven, als antwoord op de dalende transportcapaciteit

Campe wordt verantwoordelijk voor de 350 Europese servicecenters van CHEP en het beheer van de hele logistiek binnen het CHEP-netwerk in Europa. Christophe Campe werkt sinds 1993 bij het bedrijf en bekleedde tal van strategische posities. Zo was hij begin jaren 2000 financieel directeur voor Duitsland, Scandinaviƫ en Oost-Europa. In 2008 werd Campe Country General Manager in de Benelux en in 2012 in Duitsland. Sinds 2012 is hij Vice-President bij CHEP Europe, eerst verantwoordelijk voor Duitsland, vervolgens voor de First Mile Solutions en European Key Accounts.

'Onze pallets en containers zijn de ruggengraat van de wereldwijde supply chain. Dankzij ons netwerk kunnen we sneller en beter inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten. Onze schaalgrootte geeft ons de mogelijkheid nog veel verder te gaan en transporten van onze klanten op elkaar af te stemmen. Transportsamenwerking tussen bedrijven biedt een antwoord op de sterk verminderde transportcapaciteit en is volgens mij de sleutel tot het realiseren van wederzijdse kostenbesparingen en een veiligere en duurzamere toeleveringsketen. Daarom zal dit een belangrijk onderdeel zijn van de inspanningen van mijn nieuwe team', aldus Christophe Campe.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina