Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Neem deel aan de Workshop IO-Link, De sleutel naar de toekomst op 20 september Antwerpen.

IO-Link Group Belgium en Agoria organiseert op 20 september de eerste  Nederlandstalige editie van een reeks van workshops rond de IO-Link Technologie. Op een halve dag komt u alles te weten over de voordelen, de implementatie en de kracht van de IO-Link technologie die het antwoord is van de sensor en actuator leveranciers op industrie 4.0 en je productie een nieuwe boost geeft. Naast een theoretische uiteenzetting kan u ook in live-demo’s alles over IO-Link ontdekken.

Wat is IO-Link?

IO-Link is een fabrikant-onafhankelijke, Point-to-Point interface voor de aansluiting van actuatoren en sensoren. Het is geen busverbinding, maar een veldbus-onafhankelijk communicatiesysteem dat eenvoudig te integreren is in elk gangbaar bussysteem. Sinds september 2013 is IO-Link wereldwijd beschikbaar als internationale standaard volgens IEC 61131-9. Sindsdien is het aantal bedrijven dat de keuze maakte voor IO-Link snel toegenomen.

Grijp dus nu je kans om op één namiddag om alles over de vernieuwende IO-link technologie te ontdekken en in details te begrijpen. Eén namiddag waar je de 14 belangrijkste IO-Link leveranciers kan ontmoeten. Eén namiddag om te weten te komen hoe u uw voordeel kan doen door deze IO-Link technologie vandaag reeds te gebruiken en in te zetten en zo automatisch uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Voor wie?

  • Onderhouds en productie verantwoordelijken van de industrie
  • Automatisatie integratoren
  • Machine bouwers
  • Ingenieursbureau’s
  • Iedereen die interesse heeft in de nieuwe IO-link technologie en haar toepassingen

Plaats: BluePoint Antwerpen, Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem - T +32 (0)3 280 45 11 - infoantwerpen@bluepoint.be

Meer weten over dit event (link naar https://www.io-link.be/events/workshops-io-link-de-sleutel-naar-de-toekomst-1)

INSCHRIJVEN (link naar de inschrijvingpagina : https://www.io-link.be/events/registreer/workshops-io-link-de-sleutel-naar-de-toekomst)

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina