Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Tien partners van Moving Automation presenteren hun meest recente oplossingen.

Het event vindt plaats op donderdag 15 november 2018 in het Kasteel Te Lake in het Oost-Vlaamse Zulte.

Technisch verantwoordelijken die de technologische evolutie in de industrie op de voet willen volgen, hebben afspraak op Moving Automation. Het is een nieuw concept maar evenwel de opvolger van de Elektro Mechanische Contactdag (EMC). Moving Automation is een initiatief van tien gekende specialisten actief in de wereld van de machinebouw en de industrie. De organiserende bedrijven zijn: igus, Beckhoff Automation, Eaton Industries, EPLAN Software & Services, NORD Aandrijvingen, Motix (ex-PEC Products), Rittal, Sensor Partners, SMC Pneumatics en Vink.

De formule van Moving Automation is afwijkend van een traditionele beurs. Ze legt de klemtoon op de overdracht van praktische kennis van de nieuwste innovaties in een sterk evoluerende markt. Niet alleen kan men op gemoedelijke wijze kennis maken met de organiserende partijen, ook is het evenement een uitstekende gelegenheid voor interessante ontmoetingen en netwerking met andere machinebouwers.

Moving Automation focust dit jaar op de vierde industriĆ«le revolutie. Een onmiskenbaar thema voor elke succesvolle onderneming. Het onderwerp komt niet alleen aan bod bij de verschillende partners, het wordt vanzelfsprekend aangekaart door professionele gastspreker Filip Van den Abeele. Filip is ingenieur en ondernemer, hij schetst in zijn keynote de aardverschuivingen die Industry 4.0 kan veroorzaken in diverse domeinen.

De bezoekers worden hartelijk verwelkomd om 17u00 voor een hapje en een drankje en dit onder begeleiding van het ludieke en muzikale duo Little Dixie. Na toelichting van de gastspreker krijgen de aanwezigen de gelegenheid om te genieten van een lekker wandelbuffet.

Het bijwonen van het Moving Automation Event is gratis. Inschrijven vooraf via www.movingautomation.be is verplicht zodat het event optimaal op uw komst afgestemd kan worden. Meer details en informatie vindt u op dezelfde website.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina