Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in één beurs: World of Technology & Science 2018. Dit is de grootste industriële beurs in de Benelux.

De tweejaarlijkse WoTS  bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Van 2 t/m 5 oktober is het hallencomplex van de Jaarbeurs Utrecht met meer dan 550 exposerende bedrijven hét technologische epicentrum van de Benelux.

Connectiviteit, digitalisering en (cyber)veiligheid zijn enkele van de belangrijke thema's die spelen bij OEM'ers, machinebouwers en producerende bedrijven.

Bij ifm staat connectiviteit en IO-link centraal,een fabrikantoverkoepelend punt-tot-punt-communicatiesysteem voor het aansluiten van sensoren en actuatoren op een automatiseringssysteem. ‘Vergelijk het met een Fitbit activity tracker die je sportiviteit en gezondheid in kaart brengt: van het aantal stappen dat je zet tot het aantal uren dat je slaapt’, reageert ifm marketingdirecteur Edwin Slot. Metende sensorsystemen vormen immers de basis van alle digitale processen in een fabriek. 

Tijdens deze WoTS editie lanceerde PROCENTEC tegelijkertijd de PROCENTEC Mercury, de PROCENTEC Commissioning Wizard en PROCENTEC Delphi. De PROCENTEC Mercury is een robuuste tablet met het platformonafhankelijke softwarepakket Osiris. De Mercury geeft de mogelijkheid om PROFIBUS, PROFINET en Industrieel Ethernet diagnostiek uit te voeren in 3 makkelijke stappen. Daarnaast wordt voor de PROCENTEC Mercury en de Atlas een uitbreiding gelanceerd die nieuwe inzichten geeft in een industrieel netwerk: de PROCENTEC Commissioning Wizard. 

PROCENTEC is het enige bedrijf ter wereld met een tool die het proces automatiseert van commissioning en certificering van PROFINET en Industrieel Ethernet. De unieke helpfunctie PROCENTEC Delphi adviseert bij elke stap in dit proces.

De PROCENTEC Mercury was genomineerd voor de Proces Innovatie Prijs en de PROCENTEC Atlas voor de Tech Award. Ook SMC en IMI Precision Engineering zijn genomineerd voor de TechAward 2018 voor beursdeelnemers die innovatieve producten lanceren. 

SMC met de draadloze seriële interface voor eenvoudig en veelzijdig besturen. Monitoren, instellen en besturen vindt plaats zonder enige bedrading waardoor gebruikers besparen op kabels en connectoren, installatie en onderhoud. IMI Precision Engineering is genomineerd omdat het de IMI Norgren Express app ontwikkelde, die gratis is te downloaden. 

www.wots.nl

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina