Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De leden van InduMotion verzamelden in het Antwerpse Havenhuis voor de vijfde editie van Automation Day.

InduMotion vzw is de beroepsfederatie van bedrijven die actief zijn in België – als producent, officiële invoerder of verdeler – in de sectoren van de industriële automatisering, aandrijvingen, hydraulica en pneumatica. Jaarlijks organiseert deze federatie een Automation Day.

Gastspreker voor het event was Michel De Coster, bekend als bassist van ‘De Mens’, maar in het dagelijkse leven consultant van bedrijven. Hij verdiende zijn strepen in de ICT-sector bij Bosch Telecom, COLT en Belgacom. Michel De Coster schreef het boek ‘No Nonsense: Heart, Brain & Guts van een Topmanager.’ 

De aanwezigen kregen tijdens de lezing te horen hoe ze het evenwicht kunnen bewaren tussen gezond verstand, het hart (emoties) en het buikgevoel (met een goede dosis durf). Inlevingsvermogen (empathie en luisterbereidheid), efficiënt tijdsgebruik en een doe-mentaliteit zijn belangrijke basisvereisten voor een goed leiderschap.

Vervolgens was er een uitgebreide netwerkreceptie en kreeg men de kans om deel te nemen aan een rondleiding in het iconische Havenhuis, een ontwerp van de Brits-Irakese architecte Zaha Hadid (1950-2016).

www.indumotion.be

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina