Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De keuze voor de juiste elektronische voeding en 24Vdc beveiliging voor uw machine is zeer belangrijk, want zij vormen het hart van uw machine. Als power supply specialist helpt Elipse klanten al 30 jaar de juiste voedingsoplossing voor hun applicatie te kiezen. 

Elipse is nu een samenwerking met E-T-A aangegaan om alle klanten ook op gebied van elektronische 24Vdc beveiliging verder te kunnen helpen.

De elektronische modules van E-T-A voor stroombegrenzing en -beveiliging bieden een uitstekende aanvulling op de voedingsoplossingen van Elipse. Het compacte en flexibele systeem vertegenwoordigt een 24Vdc totaaloplossing, dus bescherming en distributie voor de bouwers van machines en panelen onder het motto “All-in-One”. Dit “All-in-One” systeem betekent: centrale input + overstroomprotectie + vermogensdistributie in één compleet systeem. Hiermee kan een klant aanzienlijk tijd en kosten besparen. 

De voedingsoplossingen van Elipse gecombineerd met de elektronische beveiligingsmodules van E-T-A bieden de ideale compacte totaaloplossing voor vele applicaties.

www.elipse.eu

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina