Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De ie-net ingenieursvereniging organiseert van 19 tot en met 25 november de 2e editie van de 'Week van de Ingenieur' met als thema ‘Industrie 4.0’. 

Tijdens deze week worden er een aantal activiteiten georganiseerd zoals het ingenieursdebat industrie 4.0, de jobdate industrie 4.0, een kennismaking met deep learning, de uitreiking van de ie-net prijzen en het repair café,

Om een beter beeld te krijgen over de impact van industrie 4.0 op ingenieurs en bedrijven lanceert ie-net de 2e editie van de enquête: Ingenieursradar: industrie 4.0. De resultaten worden op maandag 19 november tijdens de Week van de Ingenieur voorgesteld op het ingenierusdebat over 'Industrie 4.0.'

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wilt u weten wat uw marktwaarde is? Kom dan op woensdag 21 november naar de ie-net jobdate  vanaf 18 uur in het Congrescentrum Ter Elst in Edegem. Meer dan 30 bedrijven nemen deel aan de jobdate.

Info en inschrijven op www.ie-net.be/jobdates-4.0  Na de jobdate vindt er een geanimeerde lezing plaats van Jonathan Berte, (zie foto) oprichter en CEO van Robovision. Dit bedrijf is gespecialiseerd in deep learning, algoritmes en machine learning. In zijn lezing legt Jonathan Berte aan de hand van een aantal cases uit waarom deep learning echt een gamechanger is. Software die zichzelf schrijft, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Voor Robovision is het core business, en het bedrijf kan zelfs de NIH (National Institutes of Health) tot zijn klanten rekenen.

www.ie-net.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina