Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

New-tec in Dilsen-Stokkem is een gekende speler inzake hernieuwbare energie en decentraal energiebeheer.

Het zusterbedrijf van CKS Elektrotechniek helpt klanten nu ook vierentwintig uur per dag uit de nood. 'Als bijvoorbeeld een fabriek of een windmolen van één van onze klanten uitligt komen onze techniekers dag én nacht ter plekke om deze stroompanne op te lossen', zegt Michael Ceunen, afdelingsmanager van New-tec.

In de afgelopen 18 jaar bouwde de CKS Group een portefeuille op van meer dan 1.500 klanten en 6.000 projecten. Ondertussen deden al meer dan 200 klanten beroep op New-tec. Dit jaar deden we al meer dan 500 interventies bij onze klanten. In vergelijking met 2016 is dit een vervijfvoudiging. We zien dus dat er wel degelijk nood aan is.

Klanten zijn gebaat bij de voordelen van de interventiedienst van New-tec. 'Met een defect aan de hoogspanningsinstallatie kun je op korte termijn al heel wat omzet mislopen of een onveilige situatie creëren. Daarom garanderen we dat onze technieker binnen de afgesproken tijd bij de klant aanwezig is, nadat de storing ontstaan is. Ons team doet er alles aan om zo snel mogelijk ter plekke te interveniëren.' Naast de interventie biedt New-tec ook onderhoud, inspecties en risicoanalyses aan. 'We gaan zoveel mogelijk preventief te werk om ongewenste pannes te voorkomen.' 

Schakelen op hoogspanning

Group Machiels is één van de klanten waar New-tec nauw mee samenwerkt. New-tec staat in voor de periodieke onderhouden en de interventies op de elektrische installaties. 'Omdat wij veel grote productie-installaties uitbaten, is het voor ons heel belangrijk dat wij te allen tijde beroep kunnen doen op een partner die snel en doeltreffend reageert', reageert Filip Vercauteren, verantwoordelijke voor alle wind- en PV-projecten van Group Machiels.

Het team van New-tec bestaat uit experts in elektrotechniek, gefundeerd op de kennis van CKS. Lode Colson, zaakvoerder van CKS Elektrotechniek vult aan: 'Door het samenspel van de elektrotechnische expertise met monitoring en onderhoud, haal je het beste van New-tec en CKS Elektrotechniek naar boven. Deze bijzonder krachtige samenwerking creëert een meerwaarde voor onze klanten; ze worden van A tot Z ontzorgd.'

www.new-tec.be

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina