Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Van 6 tot 8 februari kan u 220 exposanten ontmoeten op INDUMATION.BE 2019 in Kortrijk Xpo.

Deze hoogmis voor de industriële automatisering en innovatie zal voor het eerst 4 nokvolle hallen innemen. 

De exposanten laten u kennismaken met hun spitstechnologie, oplossingen, mechatronica en componenten voor een performante automatisering, digitalisering en optimalisering van alle afdelingen binnen uw waardeketen: productie, engineering, maintenance, supply chain, kwaliteit, planning, infrastructuren, assets, verkoop en dienst na verkoop, logistiek, opslag, distributie, etc … 

Zeven technologieroutes vormen de leidraad voor zowel kleine als uiterst complexe automatiseringsprojecten. Alles werd in het werk gesteld om uw bezoek zo vlot, efficiënt en compleet mogelijk te maken. 

Ieder vindt op Indumation.be 2019 ongetwijfeld zijn gading. Of het nu om componenten of technologie gaat voor Sensoring, Vision, Motion Control, Industrial IT, Integratie, Control & Network solutions, instrumentatie, monitoring of Industrie 4.0-uitdagingen, u vindt alles netjes gerangschikt per thema. 

Veertien Belgische bedrijven, hogescholen en universiteiten sloegen de handen in elkaar en vormen vandaag samen MindSphere World Belgium, een ecosysteem om het potentieel van IoT te ontsluiten, en op basis daarvan innovatieve bedrijfsmodellen te ontwikkelen. Door de krachten te bundelen kunnen de leden gelijke tred houden met de snel veranderende digitale wereld – een absolute must om competitief te blijven. 

De leden van MindSphere World Belgium nodigen iedereen uit voor de officiële start van deze community op 6 februari 2019 in Kortrijk Xpo tijdens INDUMATION.BE 2019. Wissel IoT-kennis uit met andere industriële- en IT-bedrijven, ontdek de laatste nieuwste innovaties en ontwikkelingen, en bouw uw eigen expertise en netwerk verder uit. Aansluitend aan dit event is er ook de vijfde editie van de ‘Factory of the Future Awards’, georganiseerd door Sirris en Agoria.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina