Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Singapore Economic Development Board (EDB), McKinsey & Company, SAP, Siemens en TÜV SÜD gaan samenwerken ter ondersteuning van bedrijven groot en klein bij de introductie van Industry 4.0-technologieën.

Het nieuwe initiatief wordt gelanceerd op de Hannover Messe 2019.

De samenwerking beoogt de ontwikkeling van tools en oplossingen om de digitale transformatie van productiebedrijven te versnellen. Dit kan worden gerealiseerd door de collectieve expertise te benutten van:

  • ·EDB, het belangrijkste agentschap voor economische zaken van Singapore, zal focussen op de ontwikkeling van de industrie en de uitbouw van ecosystemen om de industriële sectoren te transformeren en goede werkgelegenheidsmogelijkheden voor de Singaporezen te creëren.
  • ·McKinsey & Company, een wereldwijd toonaangevend managementconsultancybureau, zal fungeren als kennispartner steunend op zijn ervaring in het helpen van bedrijven bij het opnieuw ontwerpen van processen, het uitwerken van een technologisch stappenplan en het ontwikkelen van de vereiste organisatiecapaciteit.
  • ·SAP, een wereldleider in bedrijfssoftware en digitale technologieën, zal productiebedrijven helpen intelligenter te worden met end-to-end procesflexibiliteit en bedrijfsinnovatie.
  • ·Siemens biedt een omvattend en sectorspecifiek portfolio aan voor de digitale transformatie van de maak- en procesindustrieën. Dit bestaat zowel uit automatiseringsoplossingen als uit industriële software, industriële communicatie- en beveiligingssystemen en industriële diensten, met inbegrip van consultancydiensten voor de volledige levenscyclus om productiebedrijven te ondersteunen bij de implementatie van hun specifieke digitale transformatieproject.
  • ·TÜV SÜD, een internationaal actieve test-, keurings-, certificerings- en trainingsonderneming, verzekert de veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van Industry 4.0-oplossingen.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina