Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Van 27 tot 29 maart kan u in Brussel terecht op het beursevent Machineering 2019.

In Hall 5 van Brussels Expo wacht 15.000 m² maak- en engineeringtechnologie op u. Aan de beurs nemen 150 exposanten deel.

De federale overheid vereist dat uw medewerkers binnen hun domein regelmatig opleidingen volgen. Dat kost niet alleen tijd en geld, maar vaak is het ook heel moeilijk om een degelijk hands-on aanbod te vinden voor medewerkers uit productie, aankoop, assemblage, engineering, ontwerp, prototyping, machine- en bewerkingstechnologie.   

De Expert Classes op Machineering 2019 vormen dan ook de ideale gelegenheid om uw medewerkers in een korte tijdspanne, op een zinvolle en praktische manier technologische inzichten te bieden. Zet dus een beursbezoek aan Machineering op de agenda en hou de reservatievouchers van uw bezoek bij. Een dergelijk beursbezoek is immers een meer dan valabele opleiding. Er is een interessante mix van professoren over consultants tot CEO’s die hun verhaal voor u uit de doeken doen. Zo komt u te weten wat u wel en ook vooral niét moet doen om innovatief te produceren, te digitaliseren, te 3D-printen of te ondernemen.

Een aanrader is hier de break-out sessie en workshop: ‘Investeren in 3D printing + Can I print this?’Flam3D en Berenschot slaan op vrijdag 29 maart de handen in elkaar voor een combi-event waar u met al uw vragen terecht kan omtrent de haalbaarheid, betaalbaarheid en schaalbaarheid van Additive Manufacturing voor uw producten en onderdelen. 

Vooraf registreren maakt een bezoek voor een stuk gemakkelijker: u hoeft niet aan te schuiven in de rijen wandelt vlot Machineering 2019 binnen. Uw badge is 3 dagen geldig, dus u komt naar keuze op woensdag, donderdag of vrijdag. Donderdag blijft de beurs speciaal voor u open van 10 tot 22 uur. 

www.machineering.eu

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina