Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Pilz Belgium groeit en verhuist.

Het team van Pilz Belgium groeit jaarlijks goed aan en na 17 jaar in de Bijenstraat in Sint-Denijs-Westrem drong een verhuis naar een ruimer gebouw zich op. 

Sinds 13 mei vindt u Pilz in het nieuwe industriegebied The Loop/Poortakker.De nieuwe locatie is op wandelafstand van het oude kantoor en dus nog altijd slechts enkele minuten verwijderd van de E17 en vlak aan de afrit van de R4 en E40. Maar nu met aan de overkant Flanders Expo en Ikea Gent. 

‘Het nieuwe gebouw straalt de waarden, principes en bijzondere bedrijfscultuur van Pilz uit. Het is een innovatief architecturaal kantorencomplex met een modern interieur, een samenspel van ruimtes die dienen als kantoor-, ontmoeting- en opleidingsruimtes’. Een uniek gebouw vol licht en ruimte’, vertelt Renaat Vandelanotte, CEO van Pilz Belgium

Het nieuwbouw kantorencomplex is gevestigd aan de Poortakkerstraat 37/0201 te Sint-Denijs-Westrem. Het heeft een oppervlakte van 1.400 m², verdeeld over 2 verdiepingen, en is dubbel zo groot als het gebouw aan de Bijenstraat 4 te Sint-Denijs-Westrem, waar de vorige kantoren gevestigd waren. Het nieuwe kantoor bevat ook een eigen opleidingscentrum. 

Vanaf 13 mei vindt u Pilz op het nieuwe adres: Poortakkerstraat 37/02019051 Sint-Denijs-Westrem.

Alle andere contactgegevens blijven hetzelfde:

Tel: +32 (0) 9 321 75 70
e-mail: 
info@pilz.be

www.pilz.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina