Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De leden van InduMotion vzw bezochten de industriële bakkerij La Lorraine in Ninove.

InduMotion is de beroepsfederatie voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn.

De leden van InduMotion verzamelden op woensdag 5 juni voor de jaarlijkse Statutaire Algemene Vergadering en deze vond plaats in Ninove.

InduMotion werd ontvangen bij La Lorraine in Ninove. La Lorraine is een bedrijf met meer dan 3.000 werknemers en de grootste industriële bakkerij van België. Het bekendste merk dat het familiebedrijf in handen heeft is Panos.

CEO Guido Vanherpe gaf de leden een overzicht van de geschiedenis van het familiale bedrijf en zijn passie en visie voor de bakkerijsector. 

Voorts was er een rondleiding in de gebouwen en mochten de leden proeven van wat La Lorraine op de markt brengt. De aardbeientaartjes vielen goed in de smaak. Aansluitend op de rondleiding was er de Statutaire Algemene Vergadering waar door Karl D'haveloose van Invent Media een toelichting werd gegeven bij de bezoekerscijfers van het beursevent INDUMATION.BE 2019 in Kortrijk Xpo.

De avond werd afgesloten met een receptie en een walking dinner.

www.indumotion.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina