Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Fluiconnecto lanceerde een nieuwe webshop.

Fluiconnecto is als serviceorganisatie in o.a. hydrauliek slangassemblages en componenten al 75 jaar leverancier aan eerste opbouwers (OEM) en onderhouds- en reparatiebedrijven (MRO). 

Sinds begin 2008 is het bedrijf een onderdeel van Manuli. De succesfactoren van de Fluiconnecto servicepunten en SOS service in Nederland en België zijn deskundig advies, allround service, logistiek, toegewijde medewerkers en kwaliteit.

Fluiconnecto wenst via de nieuwe webshop als toonaangevende service-organisatie op gebied van hogedrukslangen en -koppelingen niet alleen nu, maar ook in de toekomst een optimale service te verlenen. 

’Om deze belofte waar te blijven maken breiden wij ons aanbod in België uit met een nieuwe webshop naast onze bestaande vestigingen en Service on Site. Zo bieden wij de snelheid en wendbaarheid die past bij de service die wij klant of prospecten wensen te bieden’, aldus Country Manager Tom Goossens.

‘Vaste of nieuwe klanten van Fluiconnecto zijn vanaf nu van harte welkom om online bestellingen door te geven. Ter introductie van onze nieuwe webshop bieden we tot 31 december 2019 een 10% extra korting en een gratis verzending op de eerste drie webshop-orders boven de 250 euro.’

De Fluiconnecto webshop verzamelt bijna 10.000 artikelen met telkens uitgebreide productspecificaties.

www.fluiconnecto.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina