Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Packsize lanceert de X7 verpakkingsmachine voor een “Smart Packaging for a Healthy Planet.”

Het systeem produceert volautomatisch verpakkingen op maat voor eComm-toepassingen.

Voor de ontwikkeling van het volautomatische  systeem, voor de productie van verzendverpakkingen op maat, heeft Packsize veel geïnvesteerd op het gebied van verpakkings-en procesautomatisering, infrastructuur, testen van golfkarton en business intelligence. Het is het tweede geautomatiseerde systeem in de X-serie, met de On Demand Packaging®-technologie van het bedrijf.

De X7 produceert, verpakt en verzendt een verpakking met de juiste afmetingen in drie seconden, en produceert zo 1.200 verzendklare verpakkingen per uur voor diverse soorten producten met verschillende afmetingen. 

'De verpakking van producten met dit volautomatische, geavanceerde systeem is veel voordeliger dan bij veel andere verpakkingssystemen, die allerlei additionele kosten met zich meebrengen. Het systeem levert een duurzamere verpakking voor de consument, en tegelijkertijd zorgt de golfkartonnen doos op maat nog steeds voor de nodige bescherming tijdens transport', legt European Enterprise Manager Ton de Graaf uit.

De voordelen van de X7 zijn onder meer een top-down lijmsysteem, minder snijposities in de machine, minder stof en snijafval, een breed transportsysteem en verschillende andere technologische aspecten binnen het machineontwerp, die de snelheid en de betrouwbaarheid van de X7 verbeteren. 

PackNet, het softwareplatform van Packsize, ondersteunt distributie- en productiebedrijven met zijn flexibele, schaalbare IT architectuur en intuïtieve interface, bij het optimaliseren van hun verpakkingsprocessen. PackNet biedt hulp aan operators bij het beheren van de meest optimale verpakking, creëren van complexe workflows, en biedt warehouse management bestelsystemen, business intelligence, en eenvoudige integratie van andere software en hardware componenten. 

Met zijn wereldwijde supportteam van gespecialiseerde ingenieurs en technici ondersteunt Packsize de implementatie van elk X7-systeem op lokaal niveau en biedt het een complete portfolio van verpakkingsoplossingen en -services voor elke unieke toepassing aan. De X7 omvat de essentiële functies voor het produceren, verpakken en verzenden van een verpakking op maat in slechts drie seconden, en is verkrijgbaar in verschillende configuraties voor het volautomatisch produceren van verzendklare verpakkingenin verschillende soorten en formats. 

https://nl.packsize.com 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina