Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

ABISS2019, de 4e editie van de summit/netwerkevent voor de slimme en geconnecteerde fabriek in Kortrijk Xpo, klokte af op 1.048 bezoekers. 

Het event, dat voorzichtig opstartte in 2016 (met 248 deelnemers en 28 technologiepartners) en waarvan het bezoekersaantal jaarlijks gestaag groeide, verraste zowel de 68 exposanten als de organisatoren: op donderdag 3 oktober werden niet minder dan 1048 bezoekers geteld. 

Deze bezoekers woonden gemiddeld 2 van de 7 Expert Classes bij en spendeerden door de band genomen zo’n 3 uur aan hun beursbezoek. Met een toename van maar liefst 87 %  (564 bezoekers anno 2018) ontpopte de 4e editie van ABISS zich tot een volwaardig beursplatform voor de digitalisering van de Belgische industrie.

De beschikbare ruimte van XXL te Kortrijk Xpo wordt dus duidelijk te klein. ‘De volgende editie ABISS2020 zal dan ook plaatsvinden in Hall 5, waar het concept de nodige ruimte biedt voor de Expert Classes, de bezoekers en er ook een ruimer aanbod is voor technologiepartners’, klinkt het bij de organisatie.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina