Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Op de Metavak beurs in Gorinchem introduceerde ProduLAS de Weld4Me lasopstelling.

Deze cel is voorzien van een hybride Yaskawa HC10 robot, welke zowel een industriƫle robot als een cobot is.

Hierdoor wordt het beste van twee werelden gecombineerd: het eenvoudig programmeren en handmatig bewegen van een cobot en de uitgebreide lasfuncties van een lasrobot zoals pendelen, naadvolgen via een lichtboogsensor, tactiel zoeken.

De Weld4Me lasoplossing is geschikt voor elk bedrijf dat eenvoudig klein seriewerk heeft om te lassen. Deze opstelling is een ongecompliceerd instapmodel voor het robotlassen. Beginners kunnen de robot eenvoudig programmeren via de Welding Wizard software en meer ervaren operators kunnen de uitgebreide functies benutten.

Weld4Me is de ideale oplossing voor producten die zonder een externe as voor het roteren of draaien van het stuk gelast kunnen worden. Verder kan  deze lasopstelling producten met toleranties lassen door gebruik te maken van een lichtboogsensor en tactiel zoeken, alsook producten die in meerlagen gelast moeten worden.

Via de Welding Wizard software kunnen zelfs beginners makkelijk de Weld4Me lasrobot programmeren. Voor de meer uitgebreide functionaliteiten (pendelen, naadvolgen, tactiel zoeken, meerlagen) is wat meer ervaring vereist. Dankzij de Welding Wizard software beschikt u over een eenvoudig programmeerbare cobot maar met de uitgebreide lasfuncties van een lasrobot.

www.produlas.nl

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina