Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Van 10 tot 14 maart 2020 was REM-B uit Beerse samen met ETS in Las Vegas aanwezig met een stand op de grootste bouwbeurs van Noord Amerika.

Er waren bij de meer dan 2.300 standhouders grote spelers die hun deelname wegens het coronavirus afzegden, maar REM-B was nog voor het Europees-Amerikaanse inreisverbod, uitgevaardigd door president Trump, aanwezig in de Verenigde Staten en kon zo zonder problemen deelnemen aan de beurs. 

Begin 2019 sloten het Kempense REM-B en ETS (de grootste Amerikaanse merkonafhankelijke distributeur van originele BOSCH REXROTH componenten en reserveonderdelen) een partnerschap dat beide partijen in staat gesteld heeft elkaars portfolio verder te verbreden, de voorraad uit te breiden en optimaal gebruik te maken van elkaars jarenlange kennis en ervaring om daarmee hun klanten in de markt voor hydraulische dienstverlening nog efficiënter te ontzorgen.

REM-B heeft intussen het vertrouwen gekregen van klanten in meer dan 75 landen. De intense samenwerking met ETS past in de strategie van REM-B om één van de grootste verdelers te worden van originele hydraulische componenten en wisselstukken op de wereldmarkt.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina