Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Uitbater Easyfairs stelt accomodatie ter beschikking van de overheid in de strijd tegen de verdere verspreiding van Covid-19.

De sector van beurzen en events is zwaar getroffen aangezien alle evenementen die de komende weken gepland waren zijn uitgesteld. Easyfairs, het Belgische bedrijf dat meer dan 200 beurzen, congressen en evenementen organiseert in 14 verschillende landen en dat 10 eventlocaties uitbaat in België, Nederland en Zweden, heeft beslist om actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus.

Easyfairs is eigenaar van tien expohallen in Europa. In België gaat dat over Flanders Expo (Gent), Antwerp Expo (Antwerpen), Namur Expo (Namen) en de Nekkerhal (Mechelen).

Aangezien Easyfairs haar steentje wil bijdragen aan de collectieve maatregelen tegen het coronavirus, heeft het bedrijf aan de Belgische, Nederlandse en Zweedse overheden voorgesteld om haar hallen gratis ter beschikking te stellen in functie van hun noden.

Eric Everard, CEO en oprichter van Easyfairs: 'Het is voor ons een logische beslissing dat we meehelpen aan de gezamenlijke inspanningen wereldwijd om het coronavirus in te dijken. Onze eventlocaties kunnen daarom tijdelijk dienst doen als gezondheidscentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, stockageruimtes van medisch materiaal, enzovoort. De lokale overheden zijn ondertussen op de hoogte en hebben ons laten weten dat ze indien nodig, gebruik zullen maken van dit initiatief.'

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina