Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De 12de editie van de International Fluid Power Conference (IFK) vindt plaats van 12 tot 14 oktober 2020 in het Internationaal Congrescentrum in het Duitse Dresden.

Door Covid-19 werd het IFK congres uitgesteld van 9 tot 11 maart naar een nieuwe datum in het najaar, met name: 12 tot 14 oktober 2020.

Het motto van het congres is ‘Fluid Power -  Future Technology’ en deze slagzin vat kernachtig samen dat fluid power continu in beweging is om zo een antwoord te bieden voor technologische uitdagingen en geavanceerde aandrijfoplossingen.

In meer dan honderd wetenschappelijke en technische lezingen, verspreid over drie dagen, krijgen de congresdeelnemers een overzicht van de huidige ontwikkelingen, nieuwe technische toepassingen en onderzoekswerkzaamheden op het gebied van de fluid power-technologie.

Het International Fluid Power-congres is wereldwijd een van de belangrijkste evenementen voor de fluid power-technologie en toont een verscheidenheid aan besturingsstrategieën en eenvoudig te implementeren interfaces voor besturings- en bewakingsdoeleinden. 

Fluid-mechatronische systemen bieden alle mogelijkheden voor de productie, het transport en de verwerking van de industriële systemen van de toekomst. 

Het IFK-team van professor Jürgen Weber (TU Dresden) verwelkomt iedereen actief in de fluid power-industrie. Meer info over het congres kan u vinden via onderstaande website.

www.ifk2020.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina