Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Nieuwe Sushi sensoren maken het online verzamelen van druk- en temperatuurgegevens gemakkelijk.

Yokogawa kondigt de lancering van nieuwe druk- en temperatuursensoren in de Sushi Sensor-reeks aan als draadloze oplossing voor het industriële IoT (IIoT) voor Europa en Noord-Amerika en specifieke markten in Zuidoost-Azië.

De sensoren worden op een later moment ook op andere markten gebracht. Deze toevoegingen aan de Sushi Sensor-serie, onderdeel van de OpreX™-reeks voor activabeheer en -integriteit, zijn in juli 2019 voor het eerst in Japan geïntroduceerd.

De nieuwe sensoren maken het online verzamelen van druk- en temperatuurgegevens van apparatuur als tanks en ovens mogelijk en vormen een aanvulling op de bewakingsopties voor trillingen en oppervlaktetemperatuur van de geïntegreerde XS770A draadloze vibratiesensor die in 2018 is gelanceerd. Met de uitgebreide sensorreeks kan de toestand van apparatuur worden bewaakt op basis van een grotere verscheidenheid aan fabrieksgegevens. Daarmee kan het aantal uur dat wordt besteed aan de handmatige inspectie van apparatuur worden verminderd en kunnen tekenen die wijzen op afwijkingen in de apparatuur voortijdig worden gedetecteerd.

Omdat fabrikanten ernaar streven de productiviteit en de efficiëntie van onderhoudsactiviteiten in hun fabriek te verbeteren, is er een groeiende behoefte aan oplossingen voor het verzamelen van apparatuur gegevens. Daardoor groeit de vraag naar draadloze sensoren die eenvoudiger en goedkoper kunnen worden geïnstalleerd dan conventionele bedrade apparaten. In maart 2018 lanceerde Yokogawa de geïntegreerde XS770A draadloze vibratiesensor om te voorzien in de behoefte aan een robuuste draadloze sensor waarmee de efficiëntie van het fabrieksonderhoud kan worden vergroot. De XS770A is een bewakingsapparaat voor apparatuur dat compatibel is met LoRaWAN®*1en zowel trillingen als de oppervlaktetemperatuur kan meten. Yokogawa wil klanten die hun apparatuur willen bewaken op basis van een grotere verscheidenheid aan fabrieksgegevens tegemoetkomen. Daarom zijn er nu de nieuwe druk- en temperatuursensoren uit de Sushi Sensor-oplossingsreeks die ook het LoRaWAN-protocol ondersteunen.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina