Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

DAF Trucks is van plan vanaf oktober de productie van vrachtwagens te verhogen.

DAF in Oevel wil in oktober de truckproductie opdrijven van 160 naar 180 stuks per dag. Deze productieverhoging brengt met zich mee dat in de fabriek in Oevel (Westerlo) er aanwervingen zouden zijn voor 120 extra werknemers.

DAF Trucks haalt stilaan opnieuw het productieaantal van voor de coronacrisis. Toen kwamen er per dag zo’n 200 nieuwe trucks uit de fabriek.

Midden maart zag ook DAF Trucks zich genoodzaakt om de productie tijdelijk volledig stil te leggen. Dat trof ook de fabriek in Oevel waar assen en cabines worden gemaakt, die verder in Eindhoven worden geassembleerd. Sinds midden april zijn de fabrieken langzaam weer opgestart, enkele weken later was de productie al opgedreven naar 100 trucks per dag.

Vanaf oktober gaat het verder omhoog naar in totaal 180 vrachtwagens per dag. Volgens de directie zijn de vooruitzichten goed en is de orderportefeuille opnieuw gevuld. Een en ander betekent dat DAF in totaal 190 extra mensen wil aanwerven: 70 nieuwe medewerkers in Eindhoven en 120 mensen voor de cabine- en assenfabriek in het Kempense Oevel.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina