Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het Zwitserse Kuehne + Nagel opent twee farmaceutische- en gezondheidszorghubs in Brussel en de Zuid-Afrikaanse hoofdstad Johannesburg.

De twee hubs maken deel uit van het K+N netwerk van temperatuurgecontroleerde faciliteiten voor de distributie van vaccins en andere farmaceutische en gezondheidsproducten.

Aangezien de meeste temperatuurgevoelige producten zeer lage tot geen stabiliteit hebben buiten het aangegeven temperatuurbereik, minimaliseert de directe toegang tot de hub van Kuehne + Nagel het risico van temperatuurschommelingen nog verder.

De nieuwe airside uitvalsbasis heeft speciale ruimtes voor alle soorten temperatuurgevoelige producten, wat noodzakelijk is voor Life Sciences producten.

In Brussel bevindt de nieuwe Air Logistics-hub zich in het centrum van Brucargo aan de rand van de luchthaven van Brussel. De nieuwe faciliteit van Kuehne + Nagel bestaat uit 15.546 m² opslagruimte en is volledig aangesloten op de recent uitgebreide Contract Logistics pharma warehousing faciliteit in Geel.

Tobias Jerschke, Managing Director Kuehne+Nagel BeLux: 'We zijn erg trots op onze nieuwe multimodale investering in de pharma hub in Brussel. Het is een belangrijk teken dat België een sterk marktpotentieel heeft voor duurzame farmaceutische logistiek. Met de nieuwe hub Kuehne + Nagel Brucargo Air Logistics hebben we onze positie als een echte Value Chain Hub in het hart van Europa verder verstevigd. '

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina