Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

REM-B steunt studentenbedrijf “Save More” van Thomas More.

Save More is een energieadviesbureau dat door studenten Energietechnologie van Thomas More gerund wordt. Het doel is energieadvies voor kmo’s betaalbaar te houden en tegelijkertijd studenten Energietechnologie op te leiden en relevante praktijkervaring te laten opdoen. 

In de voorbereidende aanloopperiode heeft REM-B één van de studenten een stageplaats aangeboden om de theorie te kunnen toetsen en omzetten in de praktijk. In het kader van REM-B ‘s  “Charter Duurzaam Ondernemen” werden door REM-B vijf actiepunten gedefinieerd die betrekking hadden op energiebesparende maatregelen en duurzame energie. Om na te gaan hoe duurzaam het bedrijf omgaat met energie werd een volledige energieaudit uitgevoerd.  

Het studentenbedrijf “Save More” wordt officieel opgestart op donderdag 8 oktober 2020 van 16u00 tot 18u15, met een startevent dat deels op de campus doorgaat en deels gestreamd wordt.

Enkele studenten zullen hierover extra toelichting geven. Om de studenten een hart onder de riem te steken zijn een aantal sprekers uitgenodigd: Tinne Rombouts (Vlaams parlementslid), Paul Dickens (QHSE-verantwoordelijke REM-B) en Stijn Coenen (algemeen directeur Thomas More). U kan er ook bij zijn.

Schrijf hiervoor in via deze inschrijflink. REM-B hoopt u te mogen ontmoeten, hetzij op de campus, hetzij online.

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina