Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Sedert 15 oktober zijn de firma’s Service Hydro, Service Drivelines, Service Electro en Service Power overgenomen door Steven Van Wambeke.

Deze overname heeft de vorm van een ‘overname handelsfonds’ waarbij de volledige activiteiten, de merknamen, de kennis & knowhow en de medewerkers van de vier afzonderlijke bedrijven nu worden ondergebracht in één nieuw bedrijf: AVIServ.

AVIServ staat voor ‘Added Value Industrial Services’ en is de voortzetting en het sluitstuk van de evolutie waarbij vier bedrijven die voorheen steeds dichter gingen samenwerken, nu opgaan in één structuur met een optimale dienstverlening voor alle klanten tot gevolg. 

De vier Service Lines-bedrijven blijven elk bestaan met de vertrouwde contactpersonen, telefoonnummers en emailadressen. De vier entiteiten, allen met hun eigen ontwerp- en engineeringcapaciteit, verkoop- en service teams voor nieuwbouw, herstelling, revisie, onderhoud, re-manufacturing en 24/7 ondersteuning, worden met deze overname en integratie sterker. Ze zetten ook met trots de samenwerkingen verder als geautoriseerd en gecertificeerd distributeur met service partners van toonaangevende internationale partners zoals Parker-Hannifin, JCB, Detroit Diesel, Whisper Power, John Deere, Alphatron Marine, Dana-Spicer, Carraro, Ross, Heypac en SPX Power Team. 

AVIServ wil uitdrukkelijk ook Marcel De Winter bedanken namens iedereen die is verbonden aan Service Hydro, Service Drivelines, Service Electro en Service Power, voor zijn visie en ondernemerschap die de basis hebben gelegd voor deze vier sterke Services Lines.

Het nieuwe management team voor AVIServ bestaat uit Peter Buydens als operations director, Kristel Koeken als manager accounting & administration, en Steven Van Wambeke als managing director.

Voor meer informatie over deze overname kan u contact opnemen via het nummer +32 3 546 40 80 of via email naar welcome@aviserv.be.

www.aviserv.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina