Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

IDEC S³ : Safe, Simple, Smart Push-in aansluitingen.

APEM Benelux, onderdeel van de IDEC groep, brengt voor de automatisatie producten S³ Push-In terminals op de markt.

Schakelaars, relays, power supplies, PLC’s, safety controllers en circuit breakers zullen nu ook in een uitvoering met push-in terminals geleverd kunnen worden. 

Bij een push-in connectie technologie oefent een RVS veer de nodige kracht uit op de geleider. Door een klem m.b.v. een schroevendraaier in te drukken, kan de geleider nadien opnieuw verwijderd worden. Deze inovatieve oplossing reduceert de tijd om geleiders aan te sluiten met +/-55%.

Veilige en betrouwbare aansluitingen in de automatisatie zijn cruciaal, vooral bij toepassingen welke onderhevig zijn aan vibraties. Push-In terminals garanderen een goede verbinding, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Schakelaars

De YW serie omvat een volledig pakket aan 22 mm schakelaars voor industriële en automatisatietoepassingen. Prijstechnisch de beste oplossing, zonder aan kwaliteit in te boeten.

De CW serie is dan weer de ideale schakelaar wanneer men esthetiek en kwaliteit wil koppelen. De HW serie omvat het grootste aanbod draai-en keuzeschakelaars, drukknoppen en noodstopschakelaars.

Deze series kunnen nu ook met S ³ Push-In terminals geleverd worden.

Safety controllers

In een mens-machine omgeving staat de veiligheid van de gebruiker voorop. De “Easy-to-set” Safety Controller met 7-duo-kanaals safety inputs heeft geen programmatie nodig om te kunnen werken. Ook deze Safety controllers worden nu van S³ Push-In terminals voorzien.

De FC6A (PLC series met 16 tot 2064 I/O), één van de pioniers in de micro-Programmable Logic Controllers, wordt eveneens met S³ Push-In terminals uitgevoerd. 

http://eu.idec.com/en/top

Meer informatie: Thierry.vangeyseghem@apem.be

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina