Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Siemens introduceert twee nieuwe toevoegingen aan de SITRANS LR100-serie van 80 GHz-radars.

Deze hoogfrequente, compacte transmitters zorgen voor robuuste, betrouwbare metingen, zelfs in de meest uitdagende omgevingen. Ze zijn allebei snel en eenvoudig te configureren. SITRANS LR140 wordt gekenmerkt door de eenvoud van 4-20 mA en wordt geconfigureerd aan de hand van draadloze Bluetooth-technologie en de SITRANS mobile IQ app.

SITRANS LR150 beschikt over een gebruikersinterface met vier knoppen op een optionele HMI voor configuratie of bewaking. De configuratie is ook mogelijk aan de hand van de draadloze Bluetooth-technologie en de SITRANS mobile IQ app of op afstand met 4-20 mA/HART en SIMATIC PDM (Process Device Manager). 

De gebruiksvriendelijke Quick Start Wizard maakt de transmitter in enkele minuten gebruiksklaar. De gepersonaliseerde microchiptechnologie zorgt voor een snelle respons en een uiterst hoge gevoeligheid om zelfs de zwakste signalen op te vangen.

Betrouwbare metingen betekent ook dat operatoren minder worden blootgesteld aan gevaarlijke situaties: het is niet langer nodig om reservoirs te beklimmen, over bakken te hangen of in krappe ruimtes te kruipen voor het onderhoud van instrumenten. Dankzij de “zero blanking” kunnen metingen plaatsvinden tot net aan de sensor, waardoor dure overvulling wordt tegengegaan. Een nauwkeurigheid tot op twee millimeter verhoogt bovendien de operationele veiligheid dankzij nauwkeurige metingen voor het volledige toepassingsbereik. 

Al deze robuuste prestaties zijn verpakt in een onderdompelbare behuizing, gemaakt uit corrosiebestendige materialen.

Door kritische niveaumetingen of procesbesturingsgegevens te integreren in de activiteiten, kunnen nieuwe kansen worden aangeboord om op veiligheidsproblemen in te spelen, processen te analyseren en verbeterpunten te identificeren. Gebruikers kunnen de niveaumetingen of diagnose- en onderhoudsinformatie bewaken vanuit hun controlekamer en kunnen verbinding maken met Siemens MindSphere, het cloudgebaseerde, open IoT-besturingssysteem of een andere IoT-oplossing naar keuze.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina