Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De leden van de beroepsorganisatie InduMotion hielden door de coronapandemie hun jaarlijkse ontbijtvergadering via een digitale Teams-meeting.

De klassieke ontbijtvergadering van InduMotion - normaal in een Brussels hotel - verliep deze keer volledig digitaal. Alle deelnemers kregen vooraf wel aan huis een ontbijtpakket bezorgd en konden vervolgens inloggen op een virtuele ontbijtmeeting. InduMotion-voorzitter Hugues Maes sprak de hoop uit dat dit de laatste digitale bijeenkomst zou zijn en dat de leden op de volgende activiteit elkaar mogelijk terug 'live' zouden kunnen ontmoeten.

Gastspreker tijdens het ontbijt-event was burgerlijk ingenieur en standup-comedian Arnout Van den Bossche. Na zijn studies burgerlijk ingenieur materiaalkunde aan de KULeuven ging hij achtereenvolgens werken voor Siemens, Altrans, Belgacom en het Innovatiecentrum West-Vlaanderen. Tijdens zijn professionele loopbaan werkte hij onder meer als productieplanner, projectingenieur, kwaliteitsmanager, business consultant, procesingenieur, account technical consult, complex bidmanager en innovatiemanagementadviseur.

In zijn shows neemt 'Senior Executive Comedian' Arnout Van den Bossche het reilen en zeilen in de bedrijfswereld flink op de korrel. Tijdens de InduMotion vergadering maakte hij grappen over allerhande 'miserie' op het werk, van onnuttige vergaderingen tot bizarre managementtechnieken, met de klassieke manager en zijn grote BMW als kop van jut.

InduMotion vzw is de beroepsfederatie voor bedrijven gespecialiseerd in industriƫle automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiƫle invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn.

www.arnoutvandenbossche.be

www.indumotion.be

Foto: Arnout Van den Bossche

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina