Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De nieuwe TS2 SCARA-serie van Stäubli wordt niet alleen goed ontvangen door de industrie, nu hebben de innovatieve vierassige robots de Red Dot Design Award 2021 in de categorie Product Design.

Een groot succes voor de nog jonge robotserie, die de maatstaf zet op het gebied van dynamiek, precisie en cleanroom.

'We zijn erg trots om deze prestigieuze prijs te ontvangen. Het beloont de passie en toewijding van de Stäubli-teams die producten en oplossingen ontwerpen met ongeëvenaarde prestaties, precisie en betrouwbaarheid voor verschillende omgevingen, van ruw tot steriel', benadrukt Christophe Coulongeat, Group Division Manager Stäubli Robotics .  

De nieuwe vierassige TS2 SCARA robots maken indruk met hun unieke cilindrische werkgebied. Het compacte, gesloten ontwerp met interne media en toevoerleidingen kent geen storende contouren, geen foutbronnen en geen onnodige deeltjesemissies. Een volledig gesloten behuizing, desgewenst verborgen aansluitingen onder de robotbasis, dode ruimtes consequent vermeden - zo werkt hygiënisch design vandaag de dag. Dit maakt de SCARA robots de eerste keuze, zelfs voor gevoelige toepassingen in de farmaceutische, medische -en voedingssector.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina