Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

REM.B uit Beerse voegt een ISO9001 certificering toe aan haar portfolio. 

REM.B Hydraulics heeft een nieuw certificaat toegevoegd aan haar portfolio en is hiermee vanaf heden officiƫel ISO9001:2015 gecertificeerd.

Dit is de meest recente en complete editie van de ISO-certificering. De certificering is gericht op het kwaliteits managementsysteem met betrekking tot herstellingen en onderhoud van hydraulisch onderdelen, verkoop en distributie van volledige hydraulische componenten en wisselstukken, service en monitoring, projecten en groepenbouw. 

Het certificaat getuigt van een doorgedreven kwaliteit van dienstverlening en interne processen, continue verbeteringen ervan en het verhogen van de efficiƫntie. Gedurende meer dan 3 dagen werd onze organisatie in alle overeenkomstige facetten geauditeerd door SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

'We zijn erg trots dat we deze ISO-certificering hebben behaald. Deze certificering bevestigt aan onze huidige en toekomstige klanten dat wij procesmatig werken en continu op zoek zijn naar verbetering van alle processen doorheen onze organisatie. ISO9001 is een heel mooie aanvulling op de certificeringen die wij eerder behaalden', aldus Paul Dickens van REM.B

Het bedrijf uit de Kempen behaalde eerder reeds diverse kwaliteitsgaranties, onder meer:

  • Veiligheid, gezondheid welzijn en Milieu (VCA**)
  • Erkend aannemer voor het uitvoeren van openbare werken tot 500.000 euro
  • VOKA-charter duurzaam ondernemen

'Wij zien de certificering vooral als een grote stap richting een nog professionelere en klantgerichte organisatie. Klantgerichtheid is diep verankerd in onze mentaliteit, we zoeken altijd naar oplossingen om te voldoen aan de behoeften van de klant en streven naar duurzame klantenrelaties waarmee we kunnen blijven voldoen aan de vereisten van onze klanten en mogelijks hun verwachtingen kunnen overtreffen', klinkt het nog bij REM.B.

www.rem-b.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina