Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Welke persoon, organisatie of bedrijf stapt in de schoenen van wetenschapsjournalist Lieven Scheire en techdesigner Jasna Rokegem?

Beiden wonnen respectievelijk in 2019 en 2020 de Automation Magazine Award.

Heeft u, uw organisatie, uw kennisinstelling of uw bedrijf zich recent verdienstelijk gemaakt op het gebied van hydraulica, pneumatica, aandrijftechnieken en/of industriële automatisering? 

De vzw InduMotion is de beroepsfederatie voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn. InduMotion is ontstaan na de samensmelting van FIMOP en Belgitrans en de federatie blijft groeien. 

InduMotion is ook de uitgever van Automation Magazine en organiseert jaarlijks de Automation Magazine Award. Automation Magazine is in België het grootste en meestgelezen vakblad over industriële automatisering en aandrijftechnieken. Naast 11.000 abonnees wordt Automation Magazine ook verspreid via hogescholen en technische universiteiten.

Door ons een e-mail te sturen, kan u nu deelnemen aan de editie 2021 van de Automation Magazine Award. Naast een originele robottrofee ontvangt de winnaar een diner voor twee personen in een sterrenrestaurant, inclusief vervoer. Inschrijven kan via een e-mail naar gerda.vankeer@indumotion.be met daarin een korte uitleg waarom u denkt in aanmerking te komen voor deze Automation Magazine Award. 

Het is de redactieraad van dit vakblad die de winnaar zal selecteren. De prijsuitreiking gaat door op de jaarlijkse Automation Magazine Day, inmiddels reeds de achtste editie van dit event. Automation Magazine Day is uitsluitend toegankelijk voor de leden van InduMotion vzw.

Uw kandidatuur stellen voor de Automation Magazine Award kan via gerda.vankeer@indumotion.be en is mogelijk tot 1 augustus 2021. Er zijn geen verdere formaliteiten vereist.

www.indumotion.be

Foto: Jasna Rokegem, winnares AM Award 2020.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina