Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Logistieke dienstverlener H.Essers verhoogt zijn efficiëntie.

H.Essers verzorgt logistieke activiteiten voor verschillende klanten. 

Om hun klanten optimaal te  bedienen, hebben ze in het verleden al hun opslagcapaciteit geoptimaliseerd met Storeganizers en 3 verticale plateauliften van Vanas

Om hun productiviteit verder te verhogen breidt Essers deze opstelling verder uit met 3 extra plateauliften en eenrollenbaan met drop-to-lightsvan Vanas.

Essers koos ook deze keer voor 3 Modula liften met een unieke externe dubbele afleg. Dankzij deze unieke optie wordt de tweede lade met goederen klaargezet terwijl de picker de goederen uit de eerste lade verzamelt. Dit resulteert in snelle wisseltijden en minimale wachttijden.

De 3 extra verticale liften zullen een opslagcapaciteit van 760 m² bieden terwijl ze slechts 50 m² grondoppervlak nodig hebben. Aan elke lift wordt een pickstation voorzien met 10 drop-to-lights. Het rollenbaansysteem zal de bakken sorteren en verplaatsen door het magazijn. Hierdoor wordt de randactiviteit van de orderpickers geminimaliseerd en kunnen ze zich focussen op orderpicking.

Met deze verruiming zal Essers in staat zijn om hun productiviteit te verdubbelenmet hetzelfde aantal medewerkers. De reactiviteit zal hoger liggen en pickingfouten zullen vermeden worden. 

Vanas is deze uitbreiding momenteel aan het plaatsen zodat Essers klaar is om de piek in de winter goed op te vangen. Essers zal niet alleen in staat om hun huidige klanten optimaal te bedienen, maar is zo ook voorbereid om logistieke activiteiten van toekomstige nieuwe klanten goed op te vangen.  

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina