Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Beroepsorganisatie InduMotion hield in Lier een statutaire jaarvergadering.

Voorzitter Hugues Maes verwelkomde alle InduMotion leden in het Hof van Beatrijs in Lier, een mooi gerestaureerde abdijhoeve uit de 13de eeuw. 

InduMotion vzw is de vakvereniging voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn.

Tijdens de statutaire ledenvergadering werd de goedkeuring gevraagd voor de InduMotion jaarrekening en bespraken de werkgroepen hun activiteiten. Uit de Trendenquête bij de leden blijkt dat de bedrijven de conjunctuurverwachtingen licht optimistisch inschatten.

Stijn Provoost van Promation stelde vervolgens zijn bedrijf voor als nieuwste lid van InduMotion.

Karl D'haveloose besprak de organisatie van INDUMATION.BE 2024, de grootste industriebeurs in ons land. De volgende editie vindt plaats op 31 januari, 1 & 2 februari 2024 in Kortrijk Xpo.

Na de vergadering stond een leuke teambuilding-activiteit op de planning. De leden werden door Event Masters getest op hun creativiteit, samenwerkings-, constructie- en competitie skills want ze moesten in teams met grote meccano onderdelen een eigen racewagen bouwen.

Per team werden twee piloten gekozen die elkaar moesten aflossen tijdens het rijden van vier rondes op het afgebakende grasparcours.

Het 'Dreamteam' met mensen van LM Systems, igus, Nord, LDA en VB Parts Hydrauliek was het snelst en kreeg de gouden beker overhandigd. Nadien volgde nog een gezellige BBQ.

www.indumation.be

www.indumotion.be

www.promation.be

2werk

Vier teams bouwden en decoreerden elk hun eigen racewagen.

 3score

Het 'Dreamteam' raakte zonder brokken als eerste over de eindmeet.

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina