Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin heeft de lancering aangekondigd van de nieuwe F10-serie van pompen en motoren met een gebogen as voor middelzware toepassingen met een vast slagvolume.

De F10-serie is een doorontwikkeling van de F11- en F12-producten die worden geproduceerd door de Pump & Motor Division Europe van Parker, en biedt uitstekende prestaties als het gaat om energiebesparing, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het is bedoeld voor mobiele machinetoepassingen in de landbouw-, bouw-, mijnbouw-, maritieme en offshore-, olie-, gas- en transportsector.

De nieuwe F10-serie is verkrijgbaar in uitvoeringen met zeven verschillende slagvolumes, van 30 cc tot 125 cc, en is ontworpen voor transmissies met zowel open als gesloten circuits. Dankzij het gepatenteerde sferische zuigerontwerp biedt de F10-serie een uitstekende efficiëntie, wat betekent dat er minder vermogensverlies is.

De F10-serie heeft hetzelfde ontwerpconcept als de F11- en F12-serie voor zware toepassingen van Parker, met dubbel-conische lagers en ringwielsynchronisatie voor de hoogste betrouwbaarheid en duurzaamheid. De nieuwe serie biedt een tot 13% kleinere afmetingen en 25% minder gewicht dan het F12-equivalent, wat resulteert in een zeer eenvoudige installatie. Door het sferische zuigerontwerp is er ook een hoge volumetrische efficiëntie tot 96% mogelijk.

'De nieuwe F10 is waarschijnlijk de meest efficiënte pomp en motor voor middelzware toepassingen op de markt', aldus Christian Bengtsson, Product Leader bij Pump & Motor Division Europe. 'Met duurzaamheid en lage totale eigendomskosten als belangrijke overwegingen, zijn een lange levensduur en hoge betrouwbaarheid de belangrijkste aandachtspunten geweest bij het ontwerpen van de F10-serie. We kunnen de bedrijfskosten aanzienlijk terugdringen door het energieverbruik te verlagen en de doelen van OEM's ondersteunen om emissies te verminderen en te voldoen aan toekomstige milieuregelgeving.'

De F10-serie is verkrijgbaar in ISO-, SAE- en patroonversies met flexibele asopties. Parker biedt ook een breed scala aan bijbehorende opties voor snelheidssensoren en geïntegreerde ventielen.

Kom meer te weten over de nieuwe F10-serie van pompen en motoren met gebogen as op:
https://ph.parker.com/nl/nl/bent-axis-fixed-pumps-series-f10
https://ph.parker.com/nl/nl/bent-axis-fixed-motors-series-f10

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina