Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duurzame energie is in opmars en de markt daarvoor ziet dan ook een enorme groei.

Installateurs, groothandelaren en andere professionals in de sector doen er daarom goed aan om de gecombineerde vakbeurs Solar Solutions / Green Heating Solutions te bezoeken.

Hier kunnen zij de nieuwste producten op het gebied van zonne-energie, duurzaam verwarmen, energieopslag en EV-laadinfrastructuur ontdekken.

Deze eerste Belgische versie van de beurs vindt plaats op woensdag 25 & donderdag 26 oktober 2023 in Kortrijk Xpo.

De nieuwe Kortrijkse vakbeurs is de derde editie van de internationale succesformule, die verder de drukbezochte beurzen Solar Solutions Amsterdam en Solar Solutions Düsseldorf omvat. Dankzij de intensieve samenwerking met ODE, de Vlaamse organisatie voor duurzame energie, die aanwezig zal zijn met sectorfederaties PV Vlaanderen, het Warmtepomp Platform en het Warmtenetwerk Vlaanderen is een hoogstaand kennisniveau gewaarborgd. Met 125+ exposanten uit 8 landen en een verwachte 8.000 bezoekers wordt Solar Solutions / Green Heating Solutions de grootste vakbeurs voor duurzame energie in België.

Focus op zakendoen & kennisdeling

Zakendoen is de hoofdfocus van de nieuwe vakbeurs, die zich richt op het verbinden van (inter)nationale fabrikanten, distributeurs en groothandels met installateurs, adviseurs, ontwikkelaars en andere duurzame professionals in België en Noord-Frankrijk. Naast deze waardevolle netwerkmogelijkheden is er ook aandacht voor verdieping. Op twee seminarpleinen komen (onafhankelijke) experts hun kennis delen over de nieuwste innovaties en blikken vooruit op toekomstige markttrends op gebied van zonne-energie, energieopslag en duurzame verwarming in België en Europa. Het volledige seminar programma wordt in september bekend gemaakt.

Op Solar Solutions vinden bezoekers het breedste aanbod aan efficiënte zonnepanelen, slimme omvormers en installatievriendelijke montagesystemen. Er is ook veel aandacht voor energieopslag voor zowel grootzakelijke als residentiële gebruikers, en voor laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer. Op Green Heating Solutions komen alle aspecten van duurzame HVAC aanbod, van (hybride) warmtepompen tot warmtenetten, en van ventilatie tot isolatie.

Innovation Boulevard & European Solar Games

Innovatie is de hoeksteen van de branche en daarmee een onmisbaar onderdeel van de vakbeurs. Op de Innovation Boulevard vindt men de onafhankelijke tentoonstelling van de beste producten die pas recent op de markt zijn verschenen. Het beste product uit iedere categorie zal naar huis gaan met de felbegeerde Best Innovation Award. De beste installateurs van België leggen elkaar het vuur aan de schenen tijdens de European Solar Games, een wedstrijd waar vakmanschap, veiligheid en snelheid allemaal beoordeeld worden tijdens het installeren van zonnepanelen op een modelwoning.

Tickets vanaf eind augustus

De toegang tot Solar Solutions / Green Heating Solutions is exclusief voorbehouden aan een vakpubliek uit de sector van duurzame energie. Met een invitatiecode van een exposant of een (media)partner zijn tickets gratis. Zonder code kosten tickets 75 euro exl. BTW per persoon.

De ticketshop gaat online vanaf eind augustus op www.solarsolutionskortrijk.be.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina