Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Danfoss Drives heeft een contract getekend voor een diepgaand partnerschap met 2 grote spelers op het gebied van elektrische aandrijftechniek in België: ATS & Breemes itsme.

ATS Groep en Danfoss werken voortaan intensief samen en dit zowel op het vlak van sales als op het vlak van technische ondersteuning.

ATS Groep is een multidisciplinaire technologiegroep en realiseert totaalprojecten in elektro, automatisering, mechatronica en HVAC. Bovendien is ATS ook distributeur van zowel gespecialiseerd industrieel elektrisch materiaal als standaard elektrische componenten en dit op 5 verschillende locaties.

Danfoss heeft ook een partnerschapscontract ondertekend met Breemes itsme.

Itsme staat voor Industrial Technology & Supply for Mechanical & Electrical. In België opereert het bedrijf onder de naam van Breemes en is het actief als distributeur van elektrotechnische componenten aan industriële eindgebruikers, machinebouwers en technische installateurs.

De twee nieuwe partners van Danfoss zijn ideaal geplaatst om het Danfoss VLT & Vacon productassortiment in korte tijd te leveren, met snelle serviceondersteuning, een voorraad standaardproducten en de mogelijkheid om speciale producten voor klanten op te slaan. 

Bij Danfoss is inmiddels Gert Van Malderen benoemd tot hoofd van Key Customers bij Danfoss Drives België. 

Danfoss Drives is al ruim 50 jaar wereldwijd toonaangevend op het gebied van snelheidsregeling van elektromotoren door middel van frequentieregelaars. Daarnaast richt Danfoss zich ook volledig op de energietransitie door het ontwikkelen en produceren van “power converters” die toegepast worden bij het omzetten van energie uit bijv. windmolens, zonnepanelen, accu’s en waterstof.

Foto vlnr: Thijs Peddemors (Danfoss Drives) en Chris Corijn (ATS groep)  

www.danfoss.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina