Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Volg een gratis webinar over aandrijftechnieken.

Aandrijvingen worden over het algemeen niet kant-en-klaar gekocht, maar samengesteld op basis van de specifieke vereisten van de toepassing. Hiervoor heeft de gebruiker vaak bepaalde knowhow nodig. 

Met zijn webinars biedt FAULHABER u de mogelijkheid om zonder al te veel tijd en moeite uw kennis op peil te brengen. Bovendien zijn webinars nu ook achteraf online beschikbaar. De video's duren ongeveer een uur en zijn beschikbaar in het Engels en Duits. 

We werken ons archief continu bij: zodra een nieuw webinar voor het eerst is gehouden, maken we de opname gratis online beschikbaar. Hiervoor moet u zich eenmalig registreren, waarna u een jaar toegang hebt. 

De bibliotheek bevat webinars over uiteenlopende onderwerpen. Eén video gaat bijvoorbeeld in op elektromagnetische compatibiliteit voor miniatuuraandrijvingen, en zet op een rij waar de gebruiker rekening mee moet houden. Een andere video behandelt de beste inzet van borstelloze miniatuur- en micromotoren. De bibliotheek bevat ook al webinars over stappenmotoren, geluidsontwikkeling in miniatuuraandrijvingen, de werking van lineaire aandrijvingen en het selecteren van de passende encoder. 

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op: www.faulhaber.com/nl/know-how/webinar-bibliotheek/

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina