Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin zal zijn nieuwste stroomopwaartse en stroomafwaartse technische oplossingen voor land- en zeeinstallaties demonstreren tijdens de SPE Offshore Europe van dit jaar.

Het evenement vindt plaats van 5 t/m 8 september in Aberdeen, Schotland, en viert zijn 50 e verjaardag en brengt sectoroplossingen van de exposanten in 2023 samen.

Een selectie van Parker-producten, die zijn ontworpen om de olie- en gassector te helpen bij de overgang naar een nieuw energietijdperk, zal worden tentoongesteld in twee zones op stand 3C53 tijdens het evenement.

In zone 1 van de stand van het bedrijf worden producten getoond voor het 'hier en nu' van vandaag, waaronder BOP-slangen, Black Eagle-slangen, motoren met gebogen as en oplossingen voor verontreinigingsbeheersing. Zone 2 richt zich op de 'technologie voor een schonere toekomst' van morgen, waaronder hogedrukwaterstofslangen en -fittingen, procesfiltratie, Phastite-buiskoppelingen en niet-gelaste F37-leidingoplossingen.

Black Eagle-slang

Een van de producthoogtepunten in Zone 1 is het Black Eagle-assortiment van Parker met grote boring, flexibele, hogedruk, thermoplastische, draadversterkte slangen, ontworpen voor gebruik in stroomopwaartse olie- en gastoepassingen. De slangen zijn voorzien van een buis met nylon kern met staaldraadversterking met hoge treksterkte en een dubbellaagse buitenmantel van polyurethaan met ColorGard-technologie. ColorGard fungeert als een 'vroegtijdige waarschuwings'-indicator om eindgebruikers te waarschuwen voor buitensporige externe slijtage die de operationele integriteit van een slangsysteem in gevaar kan brengen. 

Waterstofslang 2440P-04V32

In Zone 2 kunnen bezoekers de 2440P-04V32-waterstofslangen van Parker vinden die zijn ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen van het tanken van waterstof bij 875 bar met voorgekoelde waterstof van -40 °C. Deze versterkte slangen hebben een robuust, knikbestendig ontwerp dat uitstekende betrouwbaarheid en een langere levensduur biedt. De mogelijkheid om bochten met een kleine radius te maken zonder te knikken zorgt voor een handiger gebruik en installatie in krappe of beperkte ruimtes. Deze slang is ideaal voor snel tanken en heeft een drukklasse H70.

Phastite-buiskoppelingen

Parker zal zijn Phastite-buiskoppelingen tonen; deze zijn ook onderdeel van de 'technologie voor een schonere toekomst'-producten in Zone 2. Deze producten maken deel uit van een hulsloos, push-fit buisverbindingssysteem. Het unieke ontwerp maakt kostbaar lassen overbodig en combineert een snelle installatie met een enkelvoudig montageproces om een buiskoppeling te bereiken die kan worden gebruikt in toepassingen tot 1.550 bar en temperaturen van -45 °C tot 93 °C. Phastite wordt wereldwijd al in duizenden toepassingen gebruikt en in combinatie met de verplichte Small Bore Expert (SBEx)-training kunnen gebruikers hun processen slimmer, sneller, schoner en veiliger maken.

Ga voor meer informatie en het boeken van een persoonlijke ontmoeting met een Parker-expert op de beurs naar de evenementpagina van Parker: www.parker.com/gb/en/about-parker/newsroom/event-details/SPE-Offshore-Europe.html

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina